In gesprek met gegadigden

Informatie

24 november, 2023
09:30
- 17:00
's-Hertogenbosch (naast het station)
550,- excl btw

De openbare en niet-openbare procedure; die kennen we allemaal wel. Maar er zijn genoeg inkoopvragen die niet met alleen een digitale vragenlijst afgehandeld kunnen worden. En de markt schreeuwt om meer contact met aanbestedende diensten om de tenders af te kunnen stemmen op hun mogelijkheden. En de jurisprudentie-pagina’s en informatiesites staan vol met hoe je het vooral niet moet doen en wat anderen fout hebben gedaan. En de interne jurist staat ook niet te juichen over rechtstreeks contact. Maar #hoedanwel ?

In deze workshop – want er moet gewerkt worden! –  gaan we aan slag met de theorie maar vooral veel oefenen met het vormgeven en onderbouwen van contactmomenten voor en tijdens een aanbesteding. Dat kan ook met een eigen case.

Voor wie is deze workshop?

Inkopers met een beetje lef die niet alleen de bekende weg willen volgen. Je hebt al wel Europese aanbestedingservaring maar vooral met (niet)-openbare procedures.

Wat zit in deze workshop?

Wetgeving rondom innovatief aanbesteden
Tips & trics
En zelf oefenen met het bedenken en uitwerken van dialoogvormen bij een case.

Uitbreiding met coaching?

Het belangrijkste is natuurlijk om na de workshop ook echt met het geleerde aan de slag te gaan. Ik kan dan met je meelezen, online sparren of zelfs sessies mee voorbereiden of bijwonen.  Deelnemers aan een workshop krijgen 15 % korting op de coachingstarieven.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.